Sök:

Köpvillkor

Åldersgräns:

För att handla hos Aunt Molly måste du vara 18 år.

Sortiment:

Sortimentet kommer att variera från månad till månad, beroende på vad vi kommer över och vad som säljs, detta gäller först och främst våra äldre handplockade varor eftersom de flesta av dem bara finns i ett enda exemplar. När det gäller de nyproducerade varorna är vårt mål att hålla ett fast sortiment som också kan utökas och förändras i takt med efterfrågan och beställningar. Letar du efter något särskilt som du inte finner i butiken, hör gärna av dig till oss!

Priser:

Alla priser hos Aunt Molly anges i svenska kronor inklusive moms. I kassan visas priset både inklusive och exklusive moms. Frakt tillkommer, se nedanstående.

Fraktsätt och fraktkostnad:

Vi skickar främst våra paket med Posten, i undantagsfall skickar vi med Bussgods.

Fraktkostnad tillkommer på alla priser, i de fall där kunden handlar flera varor är det alltid det högsta fraktpriset som gäller. Aunt Molly har tre olika fraktpriser:

- För lättare varor, såsom gratulationskort, ateljéfotografier, mindre dukar och liknande: 29 kr

- För de flesta övriga varor gäller ett enhetsfraktpris: 79 kr

- För extra stora och skrymmande varor gäller ett högre fraktpris: 150 kr

Fraktpriset finns alltid specificerat i kassan.

Beställningsvärde:

Hos Aunt Molly är alla beställningar välkomna, såväl stora som små.

Betalningssätt:

Hos Aunt Molly kan du betala direkt med ditt kort i kassan, vi tar kort såsom Visa, Mastercard, American Express o.s.v. Vi samarbetar med Nets Netaxept som är vår betalväxel, certifierad samarbetspartner och godkänd av kortföretagen. När du betalar med ditt kort i kassan, når aldrig ditt kortnummer oss utan alla uppgifter på ditt kort stannar på Nets säkra server. Som butik har vi aldrig tillgång till den informationen. All information sker via en säker och krypterad förbindelse, därför kan kortuppgifterna aldrig läsas av utomstående.

Du får alltid en orderbekräftelse skickad direkt efter köpet till den e-mailadress du anger i kassan.

Förskottsbetalning:

Du kan också välja att göra en förskottsbetalning till Aunt Mollys bankgiro: 0718-0490 i Handelsbanken. I kassan väljer du då ”Bankgiro”. Du får precis som vid kortbetalning en orderbekräftelse skickad direkt efter beställningen till den e-mailadress du angivit.

Vi reserverar sedan din vara i 5 dagar. Så fort din betalning registrerats på vårt konto behandlar vi din order. Har betalningen inte inkommit inom 5 dagar avregistreras ditt köp. Tänk på att det kan ta 2-3 bankdagar innan vi ser din betalning!

Faktura:

Du kan också välja att betala mot faktura och betala 14 dagar i efterskott. Tjänsten tillhandahålles av Klarna AB. För att handla mot faktura måste du lämna ditt personnummer och du måste vara över 18 år och svensk medborgare. En faktura följer med i paketet eller skickas separat, och du betalar sedan till Klarnas bankgiro. När du väljer att betala mot faktura tar vi ut en expeditionsavgift på 29 kr.

Postförskott:

Vi kan tyvärr ej längre skicka paket mot postförskott, eftersom det händer alltför ofta att kunder som valt att göra beställningar mot postförskott sedan inte hämtar ut sina paket.

Outlösta paket:

För paket som inte blir utlösta förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift på 400 :- för de kostnader som det orsakat oss. Kostnaden avser främst packning, emballage, fraktavgift, eventuell postförskottsavgift samt returfrakt. Summan kan eventuellt bli högre, beroende på hur stort paketet är och vad det har kostat att skicka, vi debiterar alltså dessutom det verkliga fraktpriset.

Öppet köp:

Du har rätt att byta till annan produkt eller helt enkelt ångra ditt köp inom 14 dagar, enligt Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Kontakta oss först via e-mail innan du returnerar ditt paket för information om hur du går tillväga. Vill du returnera en vara står du själv för returfrakten. Varan skall returneras i oskadat skick och förpackas noga. Varan skall självklart vara oanvänd. Efter att vi mottagit och kontrollerat att varan är i samma skick som när den sändes, återbetalar vi varans värde, alltså ej fraktkostnaden.

Öppet köp gäller ej böcker, pappersvaror eller varor som är tillverkade just för dig.

OBS! Ett outlöst paket omfattas ej av ångerrätten, så tänk på att alltid hämta ut ditt paket! Vi löser ej ut paket mot efterkrav eller postförskott.

Aunt Molly reserverar sig för slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas i webbutiken. Dock försöker vi alltid beskriva varorna så noggrant som möjligt och även fotografera eventuella små skavanker som kan finnas, för att du som kund skall få en sån bra uppfattning som möjligt om varje vara. Vi reserverar oss också för att en vara som visas i butiken kanske inte exakt återger den färg den har i verkligheten.

Aunt Mollys organisationsnummer är 690926-7848.