Sök:

Aunt Molly är en livsstilsbutik för dig som älskar gamla saker och ständigt är på jakt efter det unika. Huvuddelen av vårt sortiment består just av gamla och i många fall antika varor, därför kan vi erbjuda ett högst personligt och unikt sortiment. Våra nytillverkade varor kommer bland annat från leverantörer som Olsson & Jensen, Gusums mässing och Munka Sweden och är tänkta att harmoniera med våra gamla ting.

Aunt Molly föddes som en idé år 2009, men idén behövde slipas och omformas innan den kunde sättas i verket. Webbutiken öppnade i mars 2011 och var under de första åren inriktad på 1800-tal och autentiska viktorianska varor, men 2016 ändrades kursen en aning. Idag är sortimentet inriktat på tre olika inredningsstilar: Townhouse living - med inspiration från alla vackra sekelskifteshus som finns i stadskärnan, Country living - en klassisk lantstil inspirerad av söta torp och stora hästgårdar på ön, samt Coastal living - en lågmäld kuststil inspirerad av gråbleka sjöbodar, klippor och hav och måsarnas skri i sommarkvällen. 

Välkommen till Aunt Molly - en liten butik med stort hjärta.HÄRNÖSAND
Härnösand är en liten kuststad med imponerande historia. Redan 1645 blev Härnösand residensstad och har så varit sedan dess, men det var kanske först under tidigt 1800-tal som staden verkligen började blomstra. 1812 fick Härnösand full stapelrätt, vilket innebar att man fick rätt att bedriva import och export. Där ingick även hamntull och de stora tullmagasinen i hamnen minner om stadens storhetstid. Handeln innebar ett stort uppsving för sjöfarten och Härnösand hade flera betydande varv och skeppsrederier.

Handeln och sjöfarten bidrog även till att stadskärnan utvecklades och lilla Härnösand var år 1885 en av de första städerna i Europa med elektrisk gatubelysning!